onsdag 6. oktober 2010

Nå er det nok hamstring - derfor dette nyttårsløftet:

I praksis vil jeg om et år forhåpentligvis kunne bekrefte visdomsordet " det beste i livet er gratis" ...

Jeg kommer også til å debattere hva som egentlig er " nødvendig" ( har gjort meg noen tanker...) og de som vil følge bloggen kan komme med innspill allerede før 01.01.11... 

Håper dette kan være til inspirasjon for flere der ute - og hvis det blir en sum penger til overs til slutt vil jeg bruke den til å heve levestandarden for noen utenfor Europa (skolegang for noen feks)...

Kan jeg klare dette kan flere klare det - for jeg har ikke akkurat levd som i "Luksusfellen" heller... Men det er alt for mye hamstring rundt forbi...(ligger vel i genene?) Ønsk meg lykke til og heng med om du vil :)!!!

4 kommentarer:

 1. Flott siri!
  Er kjempe stolt av deg, og den utfordringen du begir deg ut på ser ikke bare lett ut heller!
  Klemmer fra Anna :)

  (fra klassen din ;) )

  SvarSlett
 2. Takk for støtten, Anna :) Og så håper jeg jo også at jeg skal være til litt inspirasjon for de kommende generasjoner også, da ;)

  SvarSlett
 3. Og DER har jeg lest gjennom hele bloggen din, ord for ord. For et flott prosjekt du har hatt, og så bra at du har nådd ut til så mange. Takk for alle hyggelige innlegg med fine bilder og nyttige tips. Jeg lever ganske enkelt fra før, men så er det alltids noe man kan justere enda mer på. Jeg skl i hvert fall bli enda flinkere til å spise opp maten min ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Du har vært iherdig, må jeg si ;) ! Takk for alle fine kommentarer og tips :D! Masse hilsner fra Siri

   Slett