lørdag 15. januar 2011

Hva med kino?.... og blir jeg mer aleine???

Helgene føles ikke lange. Har gått nok en skitur, gjort noen spredte ryddeforsøk og meditert en god del...
Så begynner jeg å lure på om det er greit å være så sær som jeg er...
Jeg har det bra, men plager meg selv innimellom med tanker om at det ikke er helt normalt å ha det bra med et så enkelt og alenebasert liv...
Tanken på at det kanskje ikke er sunt, blir altså det mest plagsomme...

Så begynner jeg å under meg over om det er greit å gå på kino eller konsert - og hvor ofte man skal unne seg det... og det er jo egentlig ikke galt å spise ute en gang i blant heller...? men foreløpig har det ikke vært behov - og i kveld skal jeg se film hjemme hos en venninne - og det er jo både, sosialt, billig og veldig hyggelig :) Har blitt veldig flink til å rasjonalisere bilturene mine. Når jeg nå likevl må ut med bilen tar jeg den planlagte "storhandle og kaste plast, glass og papir-runden" samtidig.

Nå har jeg jo god tid før jeg behøver å konkludere med hva jeg egentlig trenger for å ha det bra...
Og i mellomtiden venter jeg fortsatt på strømregningen...

6 kommentarer:

 1. Har de godkjent bilen din??

  SvarSlett
 2. Bilen behøver ikke godkjennes før innen utgangen av mars... så jeg venter litt med å få den godkjent (bilnummeret slutter på 2 - og man får som regel en måneds utsettelse
  Så vi får vente og se :)

  SvarSlett
 3. Kino er nødvendig!
  InCa

  SvarSlett
 4. takk, Inca :) og du har jo både erfaring og tyngde her! Da stoler jeg på det! Det er ikke så ofte det er aktulelt heller, så... enig!

  SvarSlett
 5. Sjekk programmet til en filmklubb. Da koster det 50 kroner for en film og du støtter bra filmer, ikke bare Hollywood-produksjoner. Billig og bra kino!

  SvarSlett
 6. Takk! Det er en veldig god idè! :)

  SvarSlett