onsdag 9. februar 2011

Innslag i Ekko på P2

Her er intervjuet som Rikke Eckhoff gjorde med meg, og som var på radio i dag...
De vil følge bloggen min en gang i måneden ca. Innslaget er på slutten av dette programmet:

Jeg beklager den lange rare linken, men de har ikke lagt ut podcast-link til denne delen av Ekko.. men den virker ! ...trur eg... :)
http://nettradio.nrk.no/default.php?&kanal=P2NoYW5uZWw9bnJrLXAypHN0YXJ0PTIwMTEtMDItMDlUMDklM0EwMyUzQTAwpGVuZD0yMDExLTAyLTA5VDEwJTNBMDAlM0EwMKR0aXRsZT1SV3RyYnlBdElHVjBJR0ZyZEhWbGJIUWdjMkZ0Wm5WdWJuTndjbTluY21GdKRpbm49MKR1dD0wpGJpdHJhdGU9

6 kommentarer:

 1. Hei Siri! Morsomt å høre deg på radioen! Lykke til med resten av spareåret. Her er et tips om en tjeneste som sparer inn på linklengder også: www.bit.ly.

  SvarSlett
 2. Alt som kan føre til sparing (også lengden på link) mottas selvsagt med takk ;)

  SvarSlett
 3. Kjære Siri. Jeg har jo så lyst til å høre dette radioprogranmmet, men finner det ikke. Hva kan jeg gjøre. Jeg vil lytte, inspireres, beundre og få noe å strekke meg etter. Hjelp takk!Hilsen Tone Veslemøy

  SvarSlett
 4. Kjære Tone Veslemøy... Du går på nrk.no på nettet og klikker på radio øverst på den svarte linja. Deretter søker du på Ekko i søkerfeltet og finner det programmet som var kl. 09-10 den 9. februar. Du kan skyve på den lille spaken øverst hvis du ikke har tid til å høre hele programmet... Innslaget med meg er ca fem minutter på 10...
  Men: Jeg tror ikke du hører noe der som ikke du vet fra før, altså :) Men takk for støtten !

  SvarSlett
 5. Hei
  Hørte innslaget da jeg var ute på postruta mi. Synes du er veldig flink og tenker at de er flere av oss som nok kunne se litt nermere på hva vi bruker penger på.
  Selv hadde jeg ett nyttårsforsett som gikk ut på at jeg skal lage meg ett budsjett for å få oversikt over mitt pengeforbruk.
  Dette har ført til en mer fornuftig pengebruk her. Ikke bruker jeg så mye penger og jeg får betalt ned på gjeld. To fluer i en smekk.
  Lykke til videre.
  Rune

  SvarSlett
 6. Takk :) Flott - da gjør du jo i store trekk det samme som jeg... Jeg igjen har flere bekjente som har vært forbilder for meg - og som har levd mye mer miljøvennlig og gjennomtenkt enn meg i mange år... Så jeg er bare en av dem som har mye å ta igjen!

  SvarSlett