søndag 15. april 2012

Uventet vårglede!

Jeg hadde ingen forhåpninger om at helgen skulle bli såpass vår-deilig og varmende... Desto mer satte jeg pris på at denne lørdagen ga flere nydelige soltimer ute - og med tid til om-potting og bittelitegrann hagearbeid - i tillegg!
Det begynte rett og slett å bli trangt for disse plantene i vinduskarmen inne...
En innholdsrik helg med masse hyggelige møter og turer. Masse god mat og venner - og så i tillegg tid til å få noen små vårplanter ut i pottene sine! Det var godt brukte april-dager, det ! Så får vi bare håpe at de stakkars plantene tåler å stå der ute de kommende ukene...
...og dette er helt lovlige blåveiser, altså!4 kommentarer:

 1. Det er en fryd når våren er kommet så langt at det går an å plante utendørs. Har en "gjeng" med selvsådde krydderurter som godgjør seg på kjøkkenbenken her hjemme, og som bare venter på varmt og stabilt vær utendørs.
  Enn så lenge er det litt for kaldt, spesielt om nettene her midt i landet, så mine små, grønne venner står fremdeles på kjøkkenbenken :-)
  Finfin søndag til deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Det er en fin tid vi går i møte :)

   Slett
 2. Det er så herlig at våren er kommet så langt at man ser hestehov, blåveis og hvitveis ! Her har det faktisk snødd i dag, men det må da være "siste krampetrekning" på vinteren :)
  Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask

  SvarSlett
 3. Takk ! Og her har det vært både hagl-vær og nydelig sol i dag... typisk april ;)

  SvarSlett