onsdag 24. august 2011

If you can dream it, you can do it...

...sto det på veggen over en seng jeg lånte i løpet av helgen :) Noen ganger tror ihvertfall jeg at det er sånn at hvis du vil noe nok - og med hele hjertet - så er sjansene for at du oppnår det du vil uendelig mye større!
jeg tror at selv skyhøye mål kan fungere om man virkelig, virkelig vil det

Da jeg startet dette året hadde jeg noen vage forestillinger om at det skulle være mulig for meg å spare nok penger -slik at jeg på slutten av året ville kunne dele mine goder med noen som ikke har vært like heldige her i verden som meg. Det eneste jeg vet når jeg tenker tilbake er at jeg var virkelig, helhjertet motivert til å gjøre alt jeg kunne for å gjennomføre denne idéen!

I dag reiser datteren min til Gambia for å feriere. Men i løpet av ukene hun er "hos familien" vil hun selvsagt også se til framdriften på huset vi bygger der nede. Jeg vet at det er laget en solid mur på tomta - og at det er kommet inn en port. Jeg gleder meg til å se bilder av prosjektet. Da blir det endelig resultatet forhåpentligvis enda mer konkret - også for meg. For selv om det var dette jeg drømte, håpet og ønsket med hele meg i starten av prosjektet- er jeg nesten overrasket selv over at det faktisk går an å bidra med noe her i verden. Noe helt konkret. Så lett! Selv for lille meg!

Selv om jeg nå både spiser godt, og har tenkt til å gå til frisøren snart, har jeg fortsatt absolutt ingen problemer med at jeg ikke har kjøpt et klesplagg eller en eneste unyttig ting siden oktober i fjor. Det er snart et år allerede, det. For jeg må innrømme det nå: Selv om jeg fortalte alle at jeg ikke skulle kjøpe noe i hele 2011 klarte jeg ikke å shoppe noen ting etter at jeg hadde bestemt meg allerede i oktober i fjor.

Jeg har lært mye dette året.
Ikke minst: Det nytter å drømme!

7 kommentarer:

 1. Dream a little dream for me ;-)

  SvarSlett
 2. Kjem til å lese bloggen din frå begynnelsen att. Livsituasjonen har endra seg her. Eg kan no tillate meg sjølv å fokusre på andre verdiar og eg vil har meir fritid i tillegg til jobb.
  Gler meg til inspirasjonen du gjev.
  GM

  SvarSlett
 3. Da håper jeg at det er en positiv endring! Forandringer kan ofte være både vonde og slitsomme, men min erfaring er iallefall at når det lukker seg en dør...så åpner det seg nesten alltid minst et par nye :) Lykke til!

  SvarSlett