onsdag 30. november 2011

Hud-sprekk i ellevte time...

En måned for tidlig ble jeg novembergusten nok til at jeg ikke orket "spenol-livet" lenger og kjøpte meg en god nattkrem - og til og med et kost-tilskudd - fra helsekostbutikken...
...Ikke akkurat Madonna... men jeg kommer til å sove godt i natt likvel :)

Men dette var virkelig ikke et impulskjøp! Jeg har lengtet etter en god krem siden høst-mørket satte igang for fullt for en god stund siden...
Og jeg føler virkelig at jeg trengte den nå!
Dessuten var det ikke produkter som skader noe eller noen - og jeg skal pent og pyntelig kildesortere emballasjen slik at de går tilbake til det store kretsløpet :)

Når jeg først skal helt inn til Ski har jeg nå opparbeidet en veldig smart måte å komme seg de 5-6 kilometerne til kjøpesenteret. Penger - og miljø - blir spart ved å sitte på med en eller annen kollega som likevel skal samme veien. Og etterpå så går jeg de samme kilometerne hjem igjen i rask gange med sekk på ryggen ( og refleks på begge sider :). Minst tre ting på en gang - og så har jeg fått den daglige lille trimmen samtidig.
Og akkurat nå kjenner jeg at jeg kommer til å bli jeg glad over å kunne smøre meg inn med den deilige kremen i kveld!
Mmmm....
Luksus :)

Og selv om det ikke er 2012 ennå - så har jeg nesten ikke dårlig samvittighet !
;)

5 kommentarer:

 1. Tenkte jeg det ikke, nå har du forfalt til å bli en fråtser og et ødeland. Siri, Siri, hvor skal dette ende ?

  SvarSlett
 2. nei og nei, Siri!! Hva har du stelt i stand! ;)
  Neida,, har man behovet, bør det være tillatt med det lille ekstra.
  Så den kremen unner jeg deg. Og bra at du kjører kollektivt, det er som alle vet økonomisk og mer miljø, samtidig er det sosialt.
  Og et stort pluss for at også tok det tid og bryderiet med å gå hjem igjen.
  Imponerende!

  SvarSlett
 3. Haha :) Jada - og det ER mye mer interessant å reise kollektivt generelt -Nå som jeg reiser mye med tog og buss i stedet for å ta bil når jeg skal til Oslo feks har jeg underholdning for flere dager: Jeg får masse morsomme historier i hodet når jeg observerer alle som reiser... Og noen ganger møter jeg folk jeg nesten ikke kjenner - og prater med dem ! ;D

  SvarSlett
 4. Hei Siri,

  Sjekk ut Schrødingers katt sin sending om rynkekremer som så si avliver myten om at dyre kremer er noe bedre enn "spenol".
  http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/278047/

  Med mindre man kjøper økologisk synes jeg at både dyre og billige kremer er tull og tøys fordi de inneholder en hel bukett med kjemiske stoffer som er hormonforstyrrende og kan neppe være særlig bra for miljøet heller.
  Det er min personlige mening om saken. Men det er helt klart lov å unne seg litt kos:)

  SvarSlett
 5. Takk :) Joda - det var jo økokrem uten farlig kjemi,selvsagt !

  SvarSlett