lørdag 17. mars 2012

En sirkel av liv!

Jeg er veldig, veldig glad i snø og skiføre - og det ble rett og slett ikke helt nok skiturer nå i vinter... Likevel: Jeg blir også lykkelig av å vite at nå går det dag for dag mot lysere og lysere og frodigere tider - i skog og busk og vann og kratt!
Ei ny tid er på vei.....igjen....
Enda en gang titter de gule små hestehovene hodene opp av ingenting - og minner meg om hvilken tid vi går mot nå. Vår og sommer her hos meg behøver jo slett ikke bety badevær og lange, late dager med sol og varme.

Men lyset - det har vi jo uansett. Jeg nyter å kunne sitte ute på verandaen før leggetid. Gjerne med jakke, pledd og varme sokker. Men bare det å sitte ute om kvelden - og se på himmelen forandre seg, skyene drive forbi og mørket senke seg...
...eller som midt på sommeren: Nesten ikke senke seg i det hele tatt - for så å bli lysere og lysere igjen - og bli til en ny dag. Det er en verdifull og deilig ting med den årstiden som kommer snart. En enkel ting som er lett tilgjengelig - og som alle kan nyte nesten uansett "vær og føreforhold" ;)

God vår!

2 kommentarer:

  1. Jeg fryder meg over vårtegenene =) Stod opp i dag i 6-tida til en nydelig soloppgang over Trondheim. En av gledene med å ha små barn, man kommer seg opp om morgenen:-) Lite synes jeg som slår det vakre morgenlyset, og lykkelige unger som knapt kan vente med å ta fatt på en ny dag=)

    God lørdag til deg Siri, og GOD VÅR =)

    SvarSlett