fredag 30. mars 2012

Fra innerst i sjela...

...må jeg innrømme at det noen ganger kan være litt vanskelig å følge opp det året som var det «Store Prosjektet» i livet mitt. Ikke fordi det er vanskelig å leve enkelt. Men fordi det noen ganger kan være vanskelig å melde noe fra en tilværelse som stort sett er i fred med seg selv, naturen og andre...
...jeg som forsøker å se meg selv litt utenfra og inn...
...Jeg har ikke mye som plager meg. Jeg mediterer mye, går mye rundt i naturen - og har det generelt stort sett veldig bra! Når det første året med sparing, resirkulering og "simple living" er gjennomført med god margin - og dokumentert og snakket om på så mange måter -  må jeg innrømme at det ikke alltid er mye å melde fra «det enkle livet»....

På mange måter var det er jo akkurat det som var målet mitt... Å ha det så bra at det ikke koker i hodet hele tida :) Fra tid til annen opplever jeg jo inspirasjon - og noen ganger til og med frustrasjon. Noen av disse inntrykkene er det også verd å melde om, selvsagt. Jeg har stor glede av å skrive - og også av å fotografere - og det å dele dette med noen som gidder å lese er selvsagt et privilegium! I tillegg føler jeg fortsatt ofte at det er verdifullt å minne meg selv på mine egne mål og verdier i møte med nye utfordringer
Jeg trenger også fortsatt ofte å si til meg selv at mitt prosjekt på mange måter mitt lille bidrag til de små, men viktige forandringene i verden... Mitt bittelille bidrag til inspirasjon - og min mulighet å forsøke å motivere til et enklere liv med fokus på gjenbruk, forbruksreduksjon og andre verdier enn ting og penger.

Uansett om jeg forsetter å melde-  eller om jeg blir litt mer innadvendt i framtida - så håper jeg jo uansett på at det jeg har gjort så langt fortsetter å gi gode ringvirkninger - både for meg selv og for andre :)


11 kommentarer:

 1. Jeg håper nå at du fortsetter å skrive litt om alt og ingenting lell. I den korte tiden jeg har lest bloggen din (snart lest igjennom alle innleggene), så Har du blitt en veldig god inspirasjon for meg og hjulpet meg til å fokusere på de viktige tingene i livet når alt står på som værst.
  Du har opparbeidet en flott blogg om det å leve litt enklere (kort sagt selvfølgelig) og det helt uten å være hverken pretensiøs eller forkynnende om det du har skrevet. Og det er jo en bragd i seg selv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig hyggelig sagt! Jeg kommer til å fortsette så sant jeg føler jeg har noe å melde - og som regel blir jeg jo inspirert ganske ofte :)

   Slett
 2. enig med øistein!!

  SvarSlett
 3. Veldig enig her også! Håper du fortsetter, du gir såååååå mye. Jeg leser hver dag,men er ikke så flink til å kommentere ;-/ MA

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg ser jo at mange leser - selv om det ikke er så mange kommentarer :D

   Slett
 4. Syns du skal fortsette å dele - for det er det du gjør med bloggen din, du deler noe av deg selv med fremmede som er interessert i bl.a simple living, og som strever sjøl med tanker og filosofering om det å leve et godt og meningsfullt liv på en noenlunde enkel måte...og dette med lykke...bada i går ettermiddag, bølger, ler av glede etterpå jeg, (de gale har det godt...:_)) at det gode i livet ikke kan kjøpes for penger, det er så viktig å erfare...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Jeg skal skrive så lenge jeg føler jeg har noe å melde som kan være til interesse - for meg selv og andre :D!

   Slett
 5. Hei. Jeg er helt enig med de som har kommentert tidligere. Du er en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg leste om deg i Dagbladet og har etter det stadig vært inne og kikket på bloggen din. Tusen takk til deg.

  SvarSlett
 6. Fortsett å skrive slik du gjør; du er til inspirasjon og mye glede! Tusen takk for bloggen din, den er en liten oase i en travel hverdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)! Det betyr mye for meg at folk leser og liker !!! Hilsen Siri

   Slett