torsdag 22. mars 2012

Enkel oppskrift på lykke:

1. Folk du liker
2. Litt fysisk aktivitet
3. Noen enkle naturopplevelser
4. God mat
5. God søvn
Sol, blå himmel og skiføre - eller badevær - kan jo komme i tillegg hvis man er heldig....
Selv om man lever et veldig enkelt liv kan man likevel oppleve fantastiske ferier, helger og mange, mange dager som inneholder alt dette og mere til - uten at det behøver å koste skjorta!

Jeg vet hva som gjør meg glad - og er fornøyd med det enkle livet jeg lever. Og jeg har stort sett muligheten til å gjøre det jeg vil når jeg vil. Jeg er frisk - og jeg har det jeg trenger. Men i tillegg har jeg venner og familie som både har hjerterom og husrom - der vi kan møtes når jeg føler for å være litt sosial (...og se noen annet enn mine egne fire vegger en gang i blant) ;) Folk som liker å dele - og som jeg liker å dele med. Det kommer det mye godt ut av!
For eksempel det at jeg kommer til å reise bort i helgen for å nyte den aller siste vintersnøen her i sør :)
God ukeslutt !

8 kommentarer:

 1. En god opskrift! For min del vil jeg tilføje min kat. og så er listen komplet :) God weekend fra Aalborg

  SvarSlett
 2. "Dyr og mennesker man er glad i" burde det kanskje vært, ja :)
  Takk for påminnelsen ;D
  Siri

  SvarSlett
 3. Det er faktisk ikke alle som liker seg ute i naturen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet det...men dette var min oppskrift - andre må lage sin egen oppskrift for lykke... Det å forsøke å finne "sin egen formel for å ha det bra" er iallefall en fin prosess som jeg vil anbefale alle!
   Hilsen Siri

   Slett
 4. Enig! Og nå skal jeg foreta en "hellig" handling som jeg elsker og som er forbundet med lykke - vårens første såing, blomkarsefrøa skal få bo i melkekartongsenger...krysser fingrene for god spiring!

  SvarSlett
 5. Har oppdaget denne bloggen, etter å ha fulgt "Early retirement extreme" som har pause nu, var det supert å finne en på norsk. Skal følge deg, og samtidig lese tidligere innlegg:-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var hyggelig! Velkommen skal du være ;D

   Slett