lørdag 7. januar 2012

Gammel, godt brukt - og den beste for meg!

-Jeg må innrømme at min gamle mobil er en god og trofast venn. Ikke bare kan jeg snakke med mennesker i den... og sende tekstmeldinger og lagre påminnelser og avtaler til meg selv med den,... men det er også den jeg har tatt hvert eneste bilde til denne bloggen med!
Denne solnedgangen i går for eksempel - foreviget med min gamle mobil...
Denne fire år gamle mobilen faller i gulvet minst en gang om dagen - og ser ut deretter. Den er flekkete og avskallet - og innimellom lader den ut helt plutselig. Men ellers er den akkurat slik jeg vil at den skal være....

Jeg synes ærlig talt det ser litt dumt ut med de store blanke touchmobilene som folk sitter og tukler med pekefingeren på. Jeg gruer meg til jeg er nødt til å skaffe meg en av de nye, moderne...
Jeg liker å bruke tomlene når jeg skriver tekstmeldinger! Og jeg er sikker på at skjermen på en ny, blank og moderne mobil vil sprekke den aller første gangen jeg mistet den i gulvet.
Ikke er jeg særlig interessert i å være på internett mens jeg er ute i naturen heller...
Men jeg liker godt å ha med meg det som er både nødtelefon og fotoapparat på en gang - i lommeformat!

Håper den lever lenge ennå - så jeg slipper å forholde meg til disse unge, glatte på en lang stund :)
Ikke pen - men veldig funksjonell - og akkurat det jeg trenger...2 kommentarer:

  1. Jeg deler din filosofi angående det evige jaget etter å være oppdatert og å eie de mest trendye tekniske dupedittene. Jeg har akk.den samme telefonen som deg. Den er godt brukt og en har fått meget hard medfart uten at den har tatt kvelden av den grunn. Jeg har nettopp gått til anskaffelse av ett nytt mobilbatteri som jeg fikk tak i billig gjennom batteriexperten og håper at mibilen lever i beste velgående i noen år til:)

    SvarSlett