tirsdag 3. januar 2012

På radio i morgen !

Følg med - det er alltid spennende med direktesending - for vi som skal delta vet jo heller ikke akkurat hvor denne samtalen vil utvikle seg ... ;)
Lytt til radio! Det har du godt av !!!


I morgen mellom klokka halv elleve og elleve i "Ekko" på P2 vil Mona Myklebust intervjue meg, Hans Petter Sjølie og Siri Spillum. Han er journalist, forfatter og debattant - og har aldri hatt et nyttårsforsett. Spillum er forfatter, foredragsholder, coach og har skrevet boka "Bryt mønstre" om hvordan vi kan endre oss og bryte dårlige mønstre...

Utgangspunktet for temaet er i følge Myklebust det nye, blanke året som står foran oss. Mange ønsker å fylle det med noe nytt. Bli bedre. Sunnere. Flinkere. Ærligere. Eller...?Vi skal "drodle" llit rundt hva vi eventuelt vil bli bedre på. Hvor viktig er endringer er og hvorfor noen av oss ønsker å bryte med det livet vi har hatt? Vi skal også komme inn på hva som må til for at vi skal våge å endre på det etablerte? Når skal man gjøre det - og hvorfor? Er det jakten på lykke - eller bedre samvittighet som driver oss???


Har du tid og anledning bør du følge med på radio i morgen ! 
Eller finne innslaget på nrk.no og "Ekko" 4.01.2012 når du måtte ønske det :)
http://nettradio.nrk.no/default.php?&kanal=P2NoYW5uZWw9bnJrLXAypHN0YXJ0PTIwMTItMDEtMDRUMTAlM0EwMyUzQTAwpGVuZD0yMDEyLTAxLTA0VDEwJTNBNTglM0EwMKR0aXRsZT1SV3RyYnlBdElHVjBJR0ZyZEhWbGJIUWdjMkZ0Wm5WdWJuTndjbTluY21GdKRpbm49MKR1dD0wpGJpdHJhdGU9
4 kommentarer:

  1. så kjekt!gleder meg til å høre sendinga:)

    SvarSlett
  2. Hei Siri. Det var fin sending. Bevilget meg tid til å høre i arbeidstida. Jeg synes du var god å høre på fordi det ikke er teori, men levd liv. Du er troverdig! Selv synes jeg nyttårsforsetter er en flott ting, og jeg setter pris på hver mandag som også gir nye muligheter. Det å tenke gjennom, være bevisst, få noen gode nye startpunkter til å ta et steg på veien mot ønsket mål kan umulig sies å være negativt. Jeg trenger det, og faktisk tror jeg det gjelder flere med meg. Gode opplevelser i året som kommer ønsker jeg deg!

    SvarSlett
  3. Takk ! Så hyggelig :) Det du sier er jo akkurat konklusjonen som vi alle kunne enes om under sendinga: Å ha forsetter er en ting - men det viktige er jo at vi ser hver nye dag som en ny mulighet til å bli bedre og klokere på en måte som gjør både oss selv og andre godt ;) Alt godt ønskes deg også, Tone Veslemøy :D !!!

    SvarSlett