fredag 20. januar 2012

Helt fornøyd fortsatt!– til tross for Q4...

... Og; Nei – Q4 er ikke en hemmelig ingrediens som myndighetene putter i maten vår... men et anleggsområde i Ski kommuneskoger..
Selv en "skiløype i bur" klarer ikke å ta humøret fra meg :)
Det har jo vært flere uheldige omstendigheter i nærområdet mitt nå i vinter... Ikke bare har det vært mindre snøfall enn det jeg har blitt bortskjemt med de siste vintrene – i tillegg er akkurat den veien der det er mulig å gå på ski i snøfattige vintre blitt sperret av et anleggsområde. I tillegg til dette er det mye støy og rot i tilknytning til dette området – noe som ikke akkurat er til å bli lykkelig av...

Men likevel: Når det først nå er kommet akkurat nok snø så må jeg sende en vennlig tanke til de som kjører løypemaskinen i Ski kommuneskoger! De har virkelig gjort sitt beste for at vi som bruker skogen likevel skal kunne karre oss fram – til tross for den sparsomme snømengden!
I tillegg har jeg den evnen at når jeg først har båret skiene over anleggsområdet og ettermiddagssola skinner bortover de nydelige preparerte skiløypene - så legger jeg bokstavelig talt også all irritasjon bak meg. Jeg ignorerer alle lyder - og ser ikke annet enn det vakre, hvite og rene foran meg.

Selvsagt protesterte jeg den gangen kommunen bestemte seg for å ødelegge denne delen av nærområdet vårt. Jeg stilte opp på kommunestyremøter og gjorde mitt... Men når det først er slik det er - og jeg ikke kan gjøre noe mer med det - så bruker jeg minimalt med energi på det, merker jeg...

Jeg har nok i det hele tatt fått en egen evne til å se det positive - og klare å la vær å irritere meg over det jeg ikke kan gjøre noe med - i løpet av det siste året.
Og det synes jeg er helt greit. jeg – så lenge jeg ikke slutter å bry meg i viktige saker der jeg kan bidra til å gjøre en forskjell!
Da skal jeg gjerne være «sinnakjerring» - for det skal man selvsagt være når det kreves! Med masse innlevelse og energi !!! :)

4 kommentarer:

 1. Nok et interessant innlegg(!); der fikk jeg noe å tenke på;-);-) ..dette skal jeg jobbe med - du er rett og slett en inspirator på flere felt du;);) god helg!

  SvarSlett
 2. Takk! God helg til gode lesere, også :D!

  SvarSlett
 3. Hei Siri, tenker med takknemlighet på at vi er flere som velger en enklere livsstil!!! Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 4. Takk - og for meg er det veldig inspirerende at du og andre tenke som meg ;)! God lørdag - med masse snø :)!!!

  SvarSlett