onsdag 11. januar 2012

Nå skal jeg bevilge meg litt ro :)

Et år med meg selv og prosjektet mitt har blant mye annet lært meg en god del om hva jeg egentlig trenger for å ha det bra... Og nå kjenner jeg med en gang igjen behovet for å være i ro, tenke - og ikke måtte "styre med noe" hele tiden. 
Det viktigste akkurat nå: Å puste med magen,  å observere - og å bare være...
Alt i alt er jeg rett og slett blitt mye flinkere til å lytte til magefølelsene mine. Og nå sier magefølelsen at jeg skal slappe av litt - og ikke gjøre så mye annet enn å meditere og bare "være". Jeg skal til og med la hybelkaninene få være i fred enda et par dager. 

Når man for det meste har seg selv å forholde seg til kan man nok bli ganske sær. Men det går an å se det på en annen måte også: Når man kan forholde seg ærlig og nøktern til seg selv - så har man ihvertfall kontakt med den viktigste personen i sitt liv...

Jeg tror ikke jeg blir et dårligere medmenneske av å like å være alene med meg selv en gang i blant. Og jeg vet at jeg ikke blir en dårligere venn, mor eller kollega av å sette pris på mitt eget selskap!

Alt i alt er det godt å vite at jeg henter energi, kreativitet og overskudd ved ro, naturopplevelser og kontemplasjon.
Det er lettvint, behagelig - og gratis!
Som vanlig - klisjeer er nok klisjeer fordi de oftest faktisk er sanne... ;)
Det enkleste ER faktisk ofte det beste! 4 kommentarer:

 1. Hei så deg på frokost tv i går og har nå lest bloggen din. Vil fortelle deg at jeg har veldig sans for din livstil, ditt livsyn og dine tanker og synes flere burde gjort som deg.... Du inspirere meg og kanskje kan jeg selv begynne å gjøre flere endringer i mitt liv.
  Hilsen Anne.

  SvarSlett
 2. Det kan anbefales på det sterkeste - OG: det er en livsstil for framtida! Tenk om alle bare var opptatt av å ha det bra - og kjenne etter hva det EGENTLIG er som gjør oss lykkelige... da hadde vi ikke trengt å jobbe mer og mer for å skaffe oss en hel masse ting som bare fyller tilværelsen med mer søppel. Heia alle kvinnene i verden -jeg ser på alle tilbakemeldingene at det er oss som skal skape en bærekraftig framtid! (Som vanlig...?) ;)

  SvarSlett
 3. Syns du har veldig sunn verdier. Det er lov til og la hybelkaninene ligge i fred innimellom - kun å være til stede i ditt eget selskap :o)

  Jeg har lest bloggen din - stort sett fra A-Å, og syns du rett og slett er fabelaktig. Jeg har lenge tenkt på kjøpepresset vi blir eksponert for hver eneste dag, og har lenge prøvd og ignorert. Men nå har jeg bestemt meg - mye takket være deg. Nå tar jeg seriøs affere, og går bevisst inn for en plan der jeg ikke skal bruke penger på unødvendige ting - og jeg har masse og lære av dine erfaringer :o)

  So deg, så trives jeg veldig godt i mitt eget selskap, og koser meg med meg og mitt, men det er ikke dermed sagt at jeg er asosial. Jeg har bare funnet min "greie" - fred....
  Gå Norge på langs eller tvers høres utrolig moro ut. Mulig enda mer moro med en likesinnet ;o) Bare ta kontakt.

  Cecilie :o)

  SvarSlett
 4. Takk ! Og: Ja - turfølge for Norge på langs eller tvers er veldig hyggelig!.. når jeg kommer så langt skal jeg "annonsere" :)

  SvarSlett