tirsdag 13. desember 2011

Hva er forandret ved meg...?

Nå som 2011 snart er over begynte jeg plutselig å lure på om jeg har forandret meg mye i dette året. Det er vanskelig å se det helt selv... Det er vel egentlig de som kjente meg godt - også før 2011 - som best kan svare på det...
...ikke så veldig forandret utenpå, kanskje bittelitegranne inni...?
...så kan jeg jo likevel forsøke å se tilbake og se etter om jeg selv kan klare finne noen store forskjeller på Siri før 2011 - og nå..

Før tenkte jeg at jeg gjerne skulle ha vært litt flinkere til å tenke på miljøet - og slutte å sløse bort penger på smått og stort. I år har jeg iallefall klart å unngå de aller fleste kjøpefellene - og jeg har spart mye penger på det!

Før var jeg nok litt mer redd for ensomhet og stillheten når jeg var aleine. Nå nyter jeg ro og fred - og det å gjøre ingenting - på en mye mer avslappet måte :)

Før vokste skrothaugen av ting jeg ikke trengte rundt meg for hvert år. Nå har jeg fått rydda opp i en god del av tingene mine - og det føles godt!

Ellers tror jeg at jeg er det samme rotehuet som før. Jeg tror jeg kanskje har blitt litt mindre redd for å ikke være bra nok som jeg er...? Men jeg tenker fortsatt at jeg trenger å bli bedre på å være tilstede i hvert eneste øyeblikk - spesielt når jeg er sammen med andre: Lytte mer og snakke mindre for eksempel...

Jeg tror ikke jeg har blitt et bedre menneske, altså.
Men jeg har kanskje fått rydda litt i hodet, fått litt bedre samvittighet - og begynt å godta litt mer at jeg er den jeg er. Og det resultatet får være godt nok for et år, tenker jeg - for jeg skal jo selvsagt fortsette å lære (og forbedre meg) så lenge jeg lever :)

2 kommentarer:

  1. Du var vakker før, er nå og fortsetter med å være det, tenker jeg! - både innvendig og utvendig! Og det at du er tålmodig utålmodig på å fortsette å lære, undre deg og reflektere er jo særdeles bra! God jul Siri
    Fra Tone V

    SvarSlett
  2. Åh, takk :) ..føler virkelig at jeg er i en prosess fortsatt - men i en god en - en som jeg liker å være i - og kan være i for alltid, egentlig ;)

    SvarSlett