søndag 25. desember 2011

Oppsummering av juleforbruket...

Romjulsfred gir tid til ettertanke... og et tilbakeblikk på Desember viser at det har blitt brukt penger - kanskje mer enn alle de andre månedene - men ikke på meg selv, da...
Opptellingen viser at svært lite penger har gått opp i røyk...
...og ingenting har tatt veien ut av vinduet, iallefall :)
I god juleånd har jeg laget gaver, plukket gaver - og gitt fra meg penger til de som trenger det mer enn meg. Det synes jeg er en grei måte å fordele ressursene på - og selv er jeg meget mett og godt fornøyd også...
Det jeg trenger aller mest akkurat nå er frisk luft, trær og en god treningsøkt...

Tid til å fordøye at vinteren er på sitt mørkeste - og tid til å nyte de få lystimene midt på dagen - er en herlig luksus midt i mellom jul og nyttår. Heldig er jeg som har mulighet til flere dagers fred og ro og meditasjon også på disse hverdagene som kommer nå!

Og så ser jeg framover og tenker at 2012 også skal bli et år med enkelt levesett uten shopping, mas eller unyttig forbruk i det hele tatt... Akkurat slik jeg har funnet ut i 2011 at jeg liker best å ha det!

I tillegg til alt dette har jeg ikke hatt en sykedag i 2011. Det er jeg også takknemlig for! Det er ikke noe man kan styre - og ikke noen selvfølge!

Måtte neste år bli like friskt på alle måter !!! :)

4 kommentarer:

 1. Så fint å lese! Fortsatt riktig god jul og eit fint og friskt 2012!

  SvarSlett
 2. Må du fortsatt ha ei god jolefeiring,-og må 2012 gje deg masse, masse energi og optimisme!
  Det har berre vore så, så inspirerande å følje deg dette året. Ei tøff og dyktig kvinne er du.
  Mvh GM

  SvarSlett
 3. Takk - jeg har vel egentlig smertefritt og greit lagt om til en ny og bedre livsstil - og det føles bra :) Jeg kommer til å skrive videre på bloggen og kalle den "simple living 2012", tenker jeg... Takk for oppmuntring - og et fredfylt og godt nytt år til deg og !

  SvarSlett